Cleaning Service Leusden is een jong en dynamisch bedrijf in de regio Utrecht.

Cleaning Service Leusden werkt ook voor particulieren. Particulieren kunnen van al onze diensten gebruik maken o.a. glasbewassing, groot schoonmaakonderhoud, houtwerk, zonnepanelen etc.

Cleaning Service Leusden draagt met haar schoonmaakdiensten bij aan een schone werkomgeving met een prettig werkklimaat. Een schone omgeving houdt de arbeidsproductiviteit van (uw) mensen op peil. Bovendien is de luchtkwaliteit van de ruimte vele malen beter als u deze geregeld laat reinigen en schoonmaken.

Voor streeploos schone ramen kunt u terecht bij Cleaning Service Leusden. Wij wassen d.m.v. telewash en nemen standaard de kozijnen mee. U kunt dit periodiek laten inplannen of op afspraak.

ONZE DIENSTEN

Wilt u een schoon kantoor en fris sanitair? Groot of klein kantoor, Wij zorgen ervoor. Met vaste schoonmakers, een vaste frequentie en een duidelijk schoonmaakprogramma. Voor zowel grote als kleine objecten kunt u terecht bij Cleaning Service Leusden.

Cleaning Service Leusden is al jaren een professioneel glazenwassersbedrijf voor particulieren en bedrijven. Wij onderhouden de raampartijen van bijvoorbeeld scholen, kantoren, VvE en andere instellingen, maar ook veel particulieren mogen wij tot onze klanten rekenen.

Het is belangrijk uw vloer in een goede conditie te houden. Hiervoor is het noodzakelijk om de vloer periodiek te onderhouden. Vloeronderhoud zorgt dat de vloer langer meegaat. Bovendien ziet de vloer er ook nog mooier uit. U verhoogt hiermee de sfeer en uitstraling van uw bedrijf of instelling. Bovendien draagt u bij aan een schone en gezonde werkomgeving.

Voor optimaal rendement van uw zonnepanelen te verzekeren, raden wij u aan deze gemiddeld 1 tot 2 keer per jaar te laten onderhouden. Zonnepanelen zijn nogal delicaat en moeten met zeer specifieke methodes gereinigd worden.

Overlast van spinnen, spinnenrag of een algeheel spinnenprobleem?

Na het aanbrengen van Antispin zijn oppervlakten 3 maanden volledig beschermd. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de omvang van de spinnenpopulatie heeft AntiSpin een nawerking tot 6 maanden.

Lekkage kan op diverse plekken ontstaan. Zowel op het dak van de woning, als op de daken van garages, schuur of afdak. Daarnaast kan water dat langs de muur stroom zich gaan nestelen achter de buitenmuur. Hierdoor kunnen schimmels en andere ongewenste effecten ontstaan die zeer moeilijk te bestrijden zijn en behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. En natuurlijk zorgt een slechte regenwaterafvoer ervoor dat houtrot op allerlei plekken kan gaan toeslaan.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze diensten, dan kunt u ons bereiken op 06 18 84 84 58 of via ons contactformulier op de contactpagina.

Post comment