Spinnenbestrijding

Als in het voorjaar de zon gaat schijnen komen spinnennesten uit, hét moment voor de eerste behandeling met AntiSpin. AntiSpin is 100% biologische oplosbaar en veilig voor mens, plant en dier. In het najaar gaan de vrouwtjes paren, en is de spin op zijn sterkst. Door in het najaar wederom de locatie te laten behandelen wordt voorkomen dat de spinnen nieuwe nesten gaan bouwen.

Sinds een aantal jaar is de spin een beschermde diersoort in Nederland, het verdelgen / doden van spinnen met gif (‘spinnen spuiten’) is dan ook bij wet verboden. Daarnaast is bestrijding met gif ook nog eens erg slecht voor de gezondheid van de bewoners en (huis)dieren! Nadat het oppervlak met Antispin is geïmpregneerd blijft een onzichtbaar vuilafstotend beschermlaagje achter. Op dit beschermlaagje kunnen spinnen geen nesten of spinnenwebben bouwen!

AntiSpin heeft een drievoudige werking:
1. Spinnen en andere insecten worden geweerd.
2. Uitwerpselen en andere vervuiling worden afgebroken.
3. De ondergrond wordt voorzien van een vuilafstotende beschermlaag.

Na het aanbrengen van Antispin zijn oppervlakten 3 maanden volledig beschermd. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de omvang van de spinnenpopulatie heeft AntiSpin een nawerking tot 6 maanden.

De kosten van een AntiSpin behandeling
De prijs voor een behandeling met AntiSpin is afhankelijk van de locatie en de grootte van het appartementencomplex of flatgebouw. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden de behandeling met AntiSpin ieder voor- en najaar te herhalen. Wilt u een offerte voor het bestrijden van spinnen neem dan contact op met ons.

  • nieuw schilderwerk 5 weken laten uitharden
  • na behandeling adviseren wij u 3 dagen te wachten met het wassen van de ramen

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze diensten, dan kunt u ons bereiken op 06 18 84 84 58 of via ons contactformulier op de contactpagina.

Post comment