Zonnepanelen

Zonnepanelen LeusdenHet laten reinigen van uw zonnepanelen zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Vervuiling kan de goede werking en de levensduur van uw panelen beïnvloeden. Kortom het reinigen van uw zonnepanelen is een noodzakelijks iets!

Voor optimaal rendement van uw zonnepanelen te verzekeren, raden wij u aan deze gemiddeld 1 tot 2 keer per jaar te laten onderhouden. Zonnepanelen zijn nogal delicaat en moeten met zeer specifieke methodes gereinigd worden.

Om veilig te werken, maken we gebruik van het High Pure Cleaning systeem, een apparaat dat osmosewater genereert en dat werken tot op een hoogte van 20m toestaat. Osmose water, is water dat vrij is van alle onzuiverheden; dat dus 99,9% zuiver is en daardoor de ideale manier is om het kwetsbare oppervlak van zonnepanelen te reinigen. Geen enkel chemisch product wordt toegevoegd. Zo gaat het reinigen van de zonnepanelen in volledig respect met de natuur door.

Interesse hiervoor? Wij kunnen uw zonne- of fotovoltaïsche panelen in heel Nederland komen reinigen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze diensten, dan kunt u ons bereiken op 06 18 84 84 58 of via ons contactformulier op de contactpagina.

Post comment