Deprecated: Using ${var} in strings is deprecated, use {$var} instead in /home/public/sites/www.cleaningserviceleusden.nl/wp-content/themes/constructo/anps-framework/helpers.php on line 1654
Glasbewassing - Cleaning Service Leusden
Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.cleaningserviceleusden.nl/wp-includes/formatting.php on line 3424

Glasbewassing

glas bewassing LeusdenCleaning Service Leusden is al jaren een professioneel glazenwassersbedrijf voor particulieren en bedrijven. Wij onderhouden de raampartijen van bijvoorbeeld scholen, kantoren, VvE en andere instellingen, maar ook veel particulieren mogen wij tot onze klanten rekenen.

Een belangrijk onderdeel van elk bedrijfspand zijn de ramen. Schone ramen zorgen voor meer natuurlijke lichtinval. Dit zorgt voor een prettige en lichte werkomgeving voor de medewerkers. Het regelmatig vakkundig laten reinigen van de ramen is daarom een waardevolle aanvulling op het in stand houden van een prettige werkomgeving. Een mooie reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan Cleaning Service Leusden.

Voor particulieren hanteren wij scherpe tarieven. U kunt de ramen periodiek (maandelijks, 1 x per
6 weken, 2- maandelijks etc.) of op afroep laten wassen.

Een dag van te voren ontvangt u een kaartje in de bus zodat u op onze komst kunt rekenen. Dit i.v.m. het openen van poorten en horren.

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze diensten, dan kunt u ons bereiken op 06 18 84 84 58 of via ons contactformulier op de contactpagina.

Comments (1)

 • Sascha 1 year ago Beantwoorden

  Hallo,

  Wat kost om de ramen door u te laten wassen?
  Wij wonen in de tabaksteeg op de Kees van Burgstedenstraat.

  Alvast bedankt.
  Groetjes Sascha

Post comment